Beyazgül’den Şanlıurfalılara teşekkür;

Beyazgül’den Şanlıurfalılara teşekkür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla kentte gerçekleştirilen toplu açılış töreninde meydanı dolduran Şanlıurfalılara teşekkür etti....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla kentte gerçekleştirilen 532 yapının toplu açılış töreninde alanı dolduran vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Miting alanını dolduran vatandaşlara teşekkür eden Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimizdeki programına yoğun ilgi ve teveccühünüzden dolayı vatandaşlarımızı canı gönülden teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreninde meydanı hıncahınç dolduran 120 bin hemşehrimiz Şanlıurfa'nın şanına yakışan bir duruş sergilemiştir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi: ‘Şanlıurfa Türkiye yüzyılının en önemli lokomotifi ve parlayan yıldızı olacaktır’  miting alanında adım atacak yer bırakmayan Şanlıurfalı hemşehrilerimiz Peygamberler şehrinden tüm Türkiye'ye ve dünyaya şu mesajı vermiştir; ‘Sen yürüyeceksin... Millet yürüyecek arkandan’

Aziz Şanlıurfalılar 20 yıldır, dün olduğu gibi bugün de yarın da Milletin umudu, mazlumların gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacaktır. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde; bizler de hizmetlere hizmet, yatırımlara yatırım ekleyerek Türkiye'nin parlayan yıldızı Şanlıurfa'yı Şahlandıracağız. Tüm Şanlıurfa yekvücut olarak birlik içinde yeni Türkiye hedefimize ulaşacağız “ifadelerini kullandı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum