Urfa’da firari cinayet şüphelisi, evinin önünde sivil polislere yakalandı;

Urfa’da firari cinayet şüphelisi, evinin önünde sivil polislere yakalandı

Şanlıurfa'da, yengesi olan 5 çocuk annesi Nesibe Alas’ı evinde ensesinden tabancayla vurarak öldüren firari cinayet şüphelisi, gizlice çocuklarını görmeye geldiğinde yakalandı. Maktulün kayınbiraderi olan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi....

Olay, ocak ayında Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Süleyman Şah Mahallesinde meydana geldi. Eşi vefat ettiği için 5 çocuğuyla birlikte evde yaşayan Nesibe Alas, evinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tabancayla ensesinden vuruldu. Çocuklarının evde olduğu sırada vurulan 30 yaşındaki kadın ağır yaralanırken, saldırgan kaçtı.

Silah sesini duyan komşuların yaralı halde buldukları Nesibe Alas, sağlık ekipleri eve ulaşıncaya kadar yaşamını yitirdi. Yaklaşık 6 yıl önce kocası da öldürülen kadının cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SİVİL KIYAFETLİ POLİS 6 AY İZ SÜRDÜ

Cinayetin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri Nesibe Alas’ın katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Yakınlarının ifadesine başvuran polis, Nesibe Alas’ın eşinin 6 yıl önce öldürüldüğünü, kendisinin de miras nedeniyle aile içi cinayete kurban gittiği şüphesine yoğunlaştı. Polisler, 4 çocuk babası çiftçi Sinan Alas’ın ismine ulaştı.

Yengesini öldürmek suçundan firari olarak aranan Sinan Alas’ı yakalamak için tebdili kıyafetli polis ekipleri, Süleyman Şah Mahallesinde 6 ay boyunca iz sürdü. En son olarak polis gece eve çocuklarını göremeye gelen Sinan Alas’ı yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Sinan Alas, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum