Urfalı kanaat önderinden acı haber geldi;

Urfalı kanaat önderinden acı haber geldi

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında bir otomobilin çarptığı 83 yaşındaki Urfalı kanaat önderlerinden İbrahim Güneş’in hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş’in amcası olduğu öğrenilen yaşlı adam için Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül de taziyelerini bildirdi....

Kaza, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yer alan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan İbrahim Güneş’e otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Güneş yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık birimi, yaptığı ilk yardım sonrası Güneş’i ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş’in amcası olduğu öğrenilen yaşlı adam, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

BÖLGEDE ÇOK SIK KAZA YAŞANIYOR

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bulunduğu bölgede daha önce de birçok kaza yaşanmıştı. Yolun karşısında geçmekte trafik yoğunluğundan dolayı zorlanan vatandaşlar bölgede üst geçit yapılmasını istiyordu.

 

Dün yaşanan kazanın ardından Yakup Turgut isimli bir vatandaş da sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Turgut, “Aylarca, günlerce paylaştım. Eyyübiye Hastanesi karşısına üst geçit yapılmalı” ifadelerini kullandı.

 

BEYAZGÜL’DEN TAZİYE

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vefat eden İbrahim Güneş için başsağlığı diledi. Sosyal medya hesabından Beyazgül, şu paylaşımda bulundu:

“Bölgemiz ve şehrimizde sevilen kanaat önderlerinden, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş’in muhterem amcası İbrahim Güneş'in vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah”.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum