KİHAYKO, valilikteki toplantıya tepkili;

KİHAYKO, valilikteki toplantıya tepkili

KİHAYKO Şanlıurfa Temsilciliği, hayvanları koruma ile ilgili valilikte yapılacak toplantıya, bu alanda faaliyet gösteren tek dernek olmalarına rağmen davet edilmemelerine tepki gösterdi....

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Şanlıurfa Temsilciliği, Şanlıurfa Valiliği’nde İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısına davet edilmemelerine tepkili.

KİHAYKO’nun sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, toplantıya derneğin davet edilmeme sebebinin merak edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenecek olan İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı için yine bu alanda faaliyet gösteren yegane Dernek olarak davet edilmedik. Sebebini merak ediyoruz.

Canlarımızın yaşadığı bütün sorunları çözümleriyle beraber biliyoruz, resmî kurumlar, çalışanları ve yöneticileri bizi ilgilendiren ve kanunen çağırmak zorunda oldukları toplantı için bizi bilgilendirmeyerek neyi planlıyorlar? Bütün şehir bu canları görmezden geliyor, yazık."

VALİ AYHAN’A ÇAĞRI

Dernek, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a da çağrı bulunarak, "Bu durumu, geldiği günden beri kentimiz için samimiyetle çalışmalar gerçekleştiren, değerli Valimiz Salih Ayhan Beyin dikkatine sunuyor, kimsesiz sokak hayvanlarımız için çözüm bekliyoruz. Bizi ilgilendiren toplantıya neden davet edilmiyoruz, nedenini merak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum