Karaköprüspor ligde ilk devreyi galibiyetle kapattı;

Karaköprüspor ligde ilk devreyi galibiyetle kapattı

Karbel Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Ligde ilk devrenin son haftasında sahasında Belediye Derincespor'u 3-2 mağlup ederek devreyi 3. sırada tamamladı....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 17. haftasında sahasında Belediye Derince Spor ile karşılaştı.

Ligde ilk devrenin son karşılaşması olan maç, Faruk Çelik Stadı’nda saat 14.00’te başladı. Maçta Hakan Ergin düdük çaldı. Ergin’in yardımcılıklarını Sinan Günaydın ve Halit Karacabay yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem görevini ise Burak Altınel üstlendi.

Karşılaşmada rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Karaköprüspor, maçın 29. dakikasında Emirhan Korkmaz’ın golüyle ilk yarıyı önde kapattı. Kırmızı siyahlı takım, ikinci yarının ilk bölümünde farkı açtı. Karşılaşmanın 48. dakikasında Burak Taşdemir takımını 2-0 öne geçirirken, bu golden 10 dakika sonra Halil Yılmaz farkı 3’e çıkardı: 3-0.

Rakip Belediye Derincespor’da 72. dakikada kazanılan penaltıyı Efe Karaoğlu gole çevirdi: 3-1. Maçın son bölümünde rakip takım 88. dakikada Bertuğ Başdemir ile farkı 1’e indirse de maç, bu sonuçla tamamlandı: 3-2.

Bu sonuçla Karbel Karaköprü Belediyespor puanını 32’ye yükselterek ilk devreyi 3. sırada tamamladı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum