YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Dülger: Zulme sessiz kalmayacağız;

YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Dülger: Zulme sessiz kalmayacağız

YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dülger, ‘Sevgi Yürüyüşü’ sonrası düzenlenen basın açıklamasında, Çin’in Doğu Türkistan’a uyguladığı politikalar ve Filistin’de yaşanan insan hakları ihlallerine, dünya kamuoyunun sessiz kalmasına tepki gösterdi....

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa (YRP) İl Gençlik Kolları teşkilatı Çin’in Doğu Türkistan’a uyguladığı politikalar ve Filistin’de yaşanan insan hakları ihlallerine dünya kamuoyunun sessiz kalmasına tepki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı.

 Balıklıgöl Platosunda düzenlenen basın açıklamasına, YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dülger ve partililer katıldı.

 Açıklamayı grup adına, YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dülger yaptı.

 Düger, Filistin’de ve Doğu Türkistan’da yaşanan zulme sessiz kalmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

 Doğu Türkistan’da evrensel insan haklarının göz göre ihlal edilmesine rağmen tüm dünya kör, sağır, dilsizi oynarken bizim zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır şiarı ile yola çıkmamızdır.

Doğu Türkistan'da cuma namazına gidenler fişleniyor, Müslüman erkekleri türlü türlü işkenceler ile öldürülüyor, Müslüm Türk hanelerinin içine Çinli erkekleri koyarak bin bir türlü çirkinlik yapıyor. Şanlıurfa'dan Hz İbrahim'in, Hz Eyüp’ün, Hz Şuayip’in memleketinden sesleniyoruz zalimler için yaşasın cehennem! Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs'te yıllardır esaret, sefalet ve Müslümanlığa ihanet vardır. Biz milli görüş gençleri olarak haykırıyoruz tek bir milli görüşçü genç kalana dek Kudüs'ün özgürlüğü ve tekrardan Müslümanlara açık olana kadar mücadele edeceğiz ve savaşacağız. Yine doğu Türkistan’da olduğu gibi insan haklarının her şekilde ihlal edildiği Filistin’de hiç bir şekilde dünya kamuoyundan ses çıkmamaktadır.

Rahmetli Necmettin Erbakan'ın 6 aylık hükümeti döneminde tek bir kurşun sıkmaya cüret edemeyenler bugün fütursuzca yüzsüzce bağımsız Filistin topraklarını işgal etme hakkını kendilerinde bulmuşlardır.” 

DÜGER: LGBT DERNEKLERİNE DE HER DAİM KARŞIYIZ

“LGBT derneklerine de her daim karşıyız” diyen Düger, “Toplumuzun kanayan yarası olan gençliğimizi, geleceğimizi ve dâhi toplumumuzun geleceğini riske atan LGBT derneklerine de her daim karşıyız. Her şeyden önce İnsan fıtratına ve Müslüman aile yapısına hiç bir şekilde uymayan toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında bizlere empoze edilen bu sapkınlığa da dur diyoruz ve bu konu hakkında her zaman bu sapkınlığa destek verenlerin her şekilde karşısında olacağımızı buradan tüm Türkiye'ye söz veriyoruz.” diye konuştu.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum