Seyrantepe’deki kapalı spor salonu çalışmaları sürüyor;

Seyrantepe’deki kapalı spor salonu çalışmaları sürüyor

Karaköprü’nün Seyrantepe Mahallesinde gençlere kazandırılacak olan kapalı spor salonunun yapım çalışmaları devam ediyor....

32 bini aşan nüfusuyla ilçenin en büyük mahallesi konumundaki Seyrantepe’de kapalı spor salonu inşaat çalışmaları sürüyor.

Karaköprü Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla yapılacak olan kapalı spor salonunun ihalesinin ardından çalışmalara başlanırken, kısa sürede inşaatın tamamlanıp eserin Seyrantepe’deki gençlerin hizmetine sunulması planlanıyor.

Kapalı spor salonunun hemen yanında da bir sentetik çim saha yapılırken alan gençlerin spor yapıp eğlenebileceği bir kompleks haline getiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Biz Seyrantepe’deki vatandaşlarımıza seçim dönemi buraya daha güzel hizmetler getirme sözü vermiştik. Allah’a şükürler olsun sözümüzü tutarak buraya kültür merkez, çok amaçlı salon, meydan, pazar yerleri ve yeşil alanlar kazandırdık. Şimdi de buradaki gençlerimizin spor yapabilecekleri, okul turnuvalarının düzenlenebileceği, sporcuların antrenman yapacağı bir kapalı spor salonu kazandırıyoruz. Yanında yaptığımız halı saha ile de orası bir spor kompleksi haline geliyor ve gençlerimizin hizmetine giriyor.

Bu kompleksin Seyrantepe Mahallemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’ya katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü’de 895 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek kapalı spor salonunun içinde standart boyutlarda basketbol sahası, voleybol sahası, yönetim odaları ile soyunma odaları yer alacak.

BİHA

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum