Olaylı Şanlıurfaspor maçı sonrası Batman Petrol Spor'a ceza;

Olaylı Şanlıurfaspor maçı sonrası Batman Petrol Spor'a ceza

PFDK, Batman Petrol Spor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ve tribün olayları nedeniyle 61'inci dakikada tatil edilen maçla ilgili ev sahibi takıma 2 maç seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezası verdi....

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Beyaz Grupta 19'uncu hafta müsabakasında Şanlıurfaspor’un deplasmanda Batman Petrol Spor'a konuk olduğu maç, 61'inci dakikada tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

 

Şanlıurfaspor’un maçın 50'nci ve 56'ncı dakikasında bulduğu gollerle 2-0 öne geçtiği müsabakada, 61'inci dakikada tribünlerde olaylar çıktı. Taraftarlar sahaya koltuk, maytap, meşale ve su şişesi fırlatılırken, karşılaşmanın hakemi Safa Yılmaz maçı tatil etti.

 

Olaylı maçın tatil edilmesinden sonra Batman Petrol Spor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

 

Kararları açıklayan PFDK, Batman Petrol Spor'a kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezası verdi. Taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu 4'üncü müsabakada gerçekleştirilmesinden dolayı da Batman temsilcisine 20 bin TL ceza verildi.

 

Ceza ile birlikte Batman Petrol Spor kendi evinde oynayacağı Somaspor ve Bursaspor maçlarını seyircisiz oynayacak.

 

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum