Nev Hospital’ın fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi faaliyete girdi;

Nev Hospital’ın fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi faaliyete girdi

Şanlıurfa’da deneyimli hekim kadrosuna sahip Özel Nev Hospital’ın fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi hizmete girdi....

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın özel sağlık kuruluşlarından Özel Nev Hospital’da fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi faaliyete geçti.

Açılış törenine Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Faruk Günak, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bedri Caner Kaya, Nev Hospital kurucularından Mehmet Ekinci, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orhan Yanar, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk ve hastane çalışanları katıldı.

Törende açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orhan Yanar, hastanede yeni bir üniteyle daha hizmet sunacaklarını söyledi. “Hastanemizde bugün ilimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bir üniteyi daha açmanın sevincini yaşıyoruz” diyen Yanar, ilerleyen zamanlarda robot tedavisini de getireceklerini kaydetti.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bedri Caner Kaya, “Şanlıurfa’da özel sektörde bu güzel katılımların gerçekleştirilmesi gerçekten hastalarımıza ve vatandaşlarımıza büyük hizmet sağlayacaktır” dedi.

Nev Hospital Hastanesi kurucularından Mehmet Ekinci de Şanlıurfa’ya sağlık alanında güzel hizmetler sunmak istediklerini belirterek, “Nev Hospital bir yılını doldurmak üzere. Burada amaç Şanlıurfa’mıza güzel hizmetlerde bulunmak. Özellikle de fizik tedavi ünitesiyle hizmet ağını biraz daha genişletmeye çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi alanı gezilerek, yapılan çalışmalar anlatıldı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum