Emine Erdoğan'dan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne kutlama mesajı;

Emine Erdoğan'dan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini, atık çamuru verimli toprağa dönüştürmesi dolayısıyla kutladı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin sıfır atık  projesi kapsamında suyun arıtılmasıyla oluşan atık çamuru gübreye dönüştürmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınladı.

“Atıksu Arıtma Tesisi’nde suyun arıtılmasıyla oluşan atık çamuru gübreye dönüştüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni kutluyorum” diyen Emine Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Atık çamur verimli toprağa dönüşüyor, geleceğimize nefes oluyor. Günde 25 ton gübre elde edilmesi dünyaya örnek olacak bir başarı. İsrafı engellemek, yaşamdan tasarruf etmek anlamına geliyor. Yerel yönetimlerimizin Sıfır Atık anlayışıyla ortaya koydukları çalışmalarla kazanan ülkemiz oluyor. Sürdürülebilir odaklı uygulamaları olan tüm belediyelerimize gelecek nesiller adına teşekkür ediyorum.”

BEYAZGÜL: ONUR DUYDUK

Emine Erdoğan’ın paylaşımına yanıt veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, onur duyduklarını kaydetti. Beyazgül, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Onur duyduk, çok teşekkür ederiz. Çizmiş olduğunuz vizyon ve önderlikle #SıfırAtık tüm Dünya gibi bizim de öncelikli gündemimiz oldu. Biz de “Tarihin Sıfır Noktasında Sıfır Atık” projesi kapsamında atık çamuru verimli bir toprağa dönüştürerek bu başarıyı yakaladık”.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum