Erbakan’dan Urfa’da ‘balkon konuşması’;

Erbakan’dan Urfa’da ‘balkon konuşması’

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Şanlıurfa’da partililere ‘balkon’dan seslendi....

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığı binasının balkonuna çıkarak partililere seslenen Erbakan, kapı kapı dolaşıp halkla sürekli buluştuklarını ve onların dertlerine ortak olduklarını söyledi.

Fatih Erbakan, halkın sorunlarına çözümünün Milli Görüş’te olduğunu 85 milyona her platformda anlattıklarını vurguladı.

Partisinin hazine yardımı almadan bugünlere geldiğini ve emin adımlarla ilerlemeye devam ettiğini vurgulayan Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hepinizin bildiği gibi hazine yardımı almadan, devlet desteği olmadan, iktidar gücü olmadan, medya desteği olmadan, bazı partilere yaptıkları gibi cilalatıp parlatma operasyonları olmadan, Erbakan hocamızın ifadesiyle ‘tırnaklarımızla sökerek’ ilerlemeye devam ediyoruz.

Birinci büyük kongremiz pek çokları için büyük bir sürpriz oldu. Böyle bir kongreyi Yeniden Refah Partisi’nden beklemiyorlardı. İkinci büyük sürpriz, ikinci büyük kongremizle gerçekleştirildi. Asıl üçüncü büyük sürprizi de inşallah yapılacak olan seçimlerde gerçekleştireceğiz. Milli Görüş’ü iktidara taşıyacağız. Bu milleti Milli Görüş’ün maddi ve manevi kalkınma hamleleriyle bütün maddi ve manevi sıkıntılarından kurtaracağız”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum