Suruç’ta kaza anı kamerada;

Suruç’ta kaza anı kamerada

Suruç’ta geçen pazar 'dur' ihtarına uymayarak jandarmadan kaçan şüphelilerin bulunduğu motosiklet, yol kenarında kumlarla oynayan çocuklara çarpmış ve 7 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetmişti. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı....

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 25 Aralık’ta uygulama yapan jandarma ekipleri, plakasız motosikleti durdurmak istedi. Motosikletteki iki kişi ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Jandarmanın peşine düştüğü İ.Ö. yönetimindeki motosiklet, Mizar Caddesi’nde yol kenarında kumlarla oynayan Burak Yeşil (7) ile Şiyar Haktanır'a (8) çarparak devrildi. Kazada, iki çocuk ile şüpheliler yaralandı.

Kaza sonrası yaralı çocuklar, çevredekiler tarafından kucaklanarak, jandarma aracıyla Suruç Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Çocuklardan Burak Yeşil, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Şiyar Haktanır ile 2 şüphelinin tedavileri ise hastanede sürüyor.

KAZA ANI KAMERADA

Kazanın güvenlik kamerası ortaya çıktı. Görüntülerde jandarmadan motosikletle kaçan şüphelilerin yol kenarındaki kum yığına saplandığı ve kumlarla oynayan çocuklara çarptığı görülüyor.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum