Urfa’daki EYT’liler düzenlemeden memnun;

Urfa’daki EYT’liler düzenlemeden memnun

Şanlıurfa’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesine yönelik açıklaması sonrası SGK hizmet biriminde başvuru yoğunluğu ikinci gününde de devam ediyor. Düzenlemeden faydalanmak isteyen vatandaşlar yaş sınırının olamamasının kendileri için memnuniyet verici olduğunu belirtti....

Şanlıurfa’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması sonrası Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden faydalanarak emekli olmak isteyenler, prim günlerini hesaplatmak, askerlik ve doğum borçlanması yapmak ve hizmet döküm güncellemesi için SGK İl Müdürlüğünde ikinci gün de yoğunluk oluşturdu.

SGK İl Müdürlüğüne gelenler buradaki görevlilerden EYT kapsamı, pirim sayıları ve çalışma süreleri gibi konularda bilgi aldı.

Kent sakinlerinden Yusuf Han, EYT düzenlemesinin kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti.

HAN: CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

EYT düzenlemesiyle ilgili bilgi almak için geldiğini söyleyen Yusuf Han, BİHA'ya, “Prim günüm dolmamış askıdaymış. 2023’ten sonra doldurup emekli olacağız. Bizim için sürpriz oldu. Cumhurbaşkanına teşekkür ediyoruz. 2023’te hemen yapılandırmayı çıkarır da vatandaş borcunu ödeyip emekli olur” dedi.

DEMİR: BEKLENMEDİK BİR MÜJDE

Askerlik borçlanması için gelen Abdullah Demir de kendileri için beklenmedik bir müjde olan EYT düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

GÜL: KEŞKE BİR HAFTA ÖNCE AÇIKLANSAYDI YOĞUNLUK OLMAZDI

Halil Gül ise SGK binasındaki yoğunluktan yakındı. Gül, “EYT güzel oldu ama keşke bir hafta, 15 gün önce açıklanmış olsaydı. Millet birbirinin üstüne binmezdi ve bu kadar yoğunluk olmazdı. Askerlik yapılandırması için geldim, biraz günlerimiz eksik ama vatandaşa hayırlı olsun. İnşallah iyi olur” diye konuştu.  

TATLI: BULUNMAZ HİNT KUMAŞI GİBİ

EYT düzenlemesinden duyduğu mutluluğu dile getiren İsmail Tatlı, “Bütün evraklarım tam ve teslim etmek için geldim. Yılbaşından önce adeta bulunmaz Hint kumaşı oldu. Çok memnunum bu durumdan” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: DAHA GÜZEL BİR ŞEY OLAMAZ

Mehmet Nazif Doğan ise EYT düzenlemesinin birçok kesimi memnun ettiğini söyleyerek, “Allah razı olsun cumhurbaşkanı ve çalışma bakanımızdan. Verdikleri karar çok kesimi memnun etti. Bundan daha güzel bir şey olamaz zaten” dedi.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum