Baydilli: 2023 yılında da Karaköprü'yü kalkındırmaya devam edeceğiz;

Baydilli: 2023 yılında da Karaköprü'yü kalkındırmaya devam edeceğiz

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak 2023 yılında da Karaköprü'yü hizmet ve projelerle kalkındıracaklarını söyledi....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Baydilli mesajında 2023 yılının herkese huzur, sağlık ve güzellikler getirmesinin dilerken, Cumhuriyetin yüzüncü yılına yakışır hizmetlerle Karaköprü'yü kalkındırmaya devam edeceklerinin altını çizdi.


Baydilli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2022 yılını acısıyla, tatlısıyla tamamlamış bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için gece-gündüz çalıştık. Her geçen gün büyüyen ilçemizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde ilçemizde yaşaması için personelimizle birlikte çaba gösterdik.

Cumhuriyetin yüzüncü yılına gireceğimiz 2023 yılında da tek hedefimiz Karaköprü'yü kalkındıracak hizmet ve projelere yenisini eklemektir. Biz yeni yılda da vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah burada yüzüncü yıla yakışır projelerimiz ve hizmetlerimizle Karaköprü'ye değer katacağız.

2023 yılının ülkemize, Şanlıurfa'mıza ve Karaköprü'müze hayırlı olmasını temenni ediyor, herkese sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum”.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum