Başkan Beyazgül'den Gazeteciler Günü mesajı;

Başkan Beyazgül'den Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum" dedi....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Basının demokrasilerin vazgeçilmez bir öğesi olduğunu belirten Başkan Beyazgül, kamuoyunun aydınlatılmasında gazetecilerin önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Beyazgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Halkın gözü ve kulağı olan Gazetecilik, kamuoyunda bilinci artıran önemli mesleklerden biridir. İletişim ve etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, kamuoyuna doğru haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir görev üstlenmektedir.

Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin arttığı bu günlerde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. 

Bizler de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’mızda gelişen haberleri yayın organlarına taşıyarak, vatandaşların doğru ve hızlı bilgilenmesi için çaba sarf eden gerek ulusal basın temsilcilerimiz, gerekse yerel basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinde her zaman aynı yolda yürüyerek Şanlıurfa’mıza hizmet etme çabası içerisindeyiz.

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete irtihal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum.”

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum