Başkan Yavuz'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı;

Başkan Yavuz'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

YRP Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Gazetecilerimizin sahip oldukları bu sorumluluk ile ülkemize ve şehrimize ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamakta olup, önemli bir rol üstlenmeye devam edeceklerine inanıyorum. “ dedi....

Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama meajı yayımladı.

 

Başkan Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Türk basınında dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Bilginin her gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin çok hızlı geliştiği günümüz dünyasında, gerek görsel ve yazılı medya ile sosyal medya olarak nitelenen hızlı haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen bu sorumluluk her zamankinden daha fazla olmaktadır.  

 

Vatandaşlarımızın doğru haber alma ihtiyacının karşılanmasına vesile olan gazetecilerimiz, zor şartlar ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, çok önemli bir görevi üstlenmektedirler.  Basın mensuplarımızın başta milli konular olmak üzere, meselelere yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, Milli demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Gazetecilerimizin sahip oldukları bu sorumluluk ile ülkemize ve şehrimize ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamakta olup, önemli bir rol üstlenmeye devam edeceklerine inanıyorum.

 

Bu vesileyle; Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.”



BİHA

 

 

                                                                   

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum