Eyyübiye’deki mahallede yeşil alan çalışmaları tamamlandı;

Eyyübiye’deki mahallede yeşil alan çalışmaları tamamlandı

Şanlıurfa’da kamuya ait yeşil alan miktarının en az olduğu merkez ilçe Eyyübiye’de, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanlarını genişletmek için yeni parklar açmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, Batıkent TOKİ Mahallesindeki yeşil alan çalışmalarını tamamladı....

Bitkisel peyzajı tamamlanan binlerce metrekareden oluşan Batıkent TOKİ Mahallesindeki yeşil alanlar, yaz aylarında vatandaşlara büyük rahatlık sağlayacak.

Yapısal ve bitkisel peyzajın yanında Eyyübiye Belediyesi’nin kendi atölyelerinde ürettiği açık hava mobilyalarının da monte edildiği Batıkent TOKİ parkları, yine aynı bölgede yapımı devam eden spor tesisleriyle birlikte binlerce kişiye rahat ve huzurlu bir yaşam alanı sağlamış olacak.

Batıkent TOKİ Mahallesi’nde düzenlemesi tamamlanan parklara ilave olarak halen tenis kortu, halı saha, botanik park gibi ayrıntıların inşaatları da devam ediyor. Bölgede yaşayan gençlerin eğitimine önemli katkılar sağlayacak bir eğitim otağının da hizmete sunulacağı mahallede, daha önce de aile otağı başta olmak üzere birçok önemli yatırım hayata geçirilmişti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum