Şanlıurfa derneklerinin artık bir federasyonu var;

Şanlıurfa derneklerinin artık bir federasyonu var

ŞANFED Başkanı Adnan Şansal, kuruluş aşamasının tamamlandığını, dağınık halde bulunan Urfa Derneklerini İstanbul'da tek çatı altında bir araya getirdiklerini duyurdu....

Şanlıurfa Dernekler Federasyonu'nun (ŞANFED) kuruluş işlemleri tamamlandı. ŞANFED Başkanı Adnan Şansal, dağınık halde bulunan hemşeri derneklerini tek çatı altında toplamak amacıyla yola çıktıklarını ve bu anlamda önemli aşama kaydettiklerini ifade etti.

Siverek, Hilvan, Halfeti, Ceylanpınar, Küçükçekmece Şanlıurfalılar Derneği, Esenyurt Şanlıurfalılar Derneği Zeytinburnu Şanlıurfalar Derneği ve Trakya Şanlıurfalılar Derneği olarak bir araya geldiklerini anlatan Şansal, yakın zamanda Suruç Derneği'nin de aralarına katılacağını dedi.

Siyaset üstü bir anlayışla yola çıktıklarını anlatan Şansal, ''Tanıtım günleri yapma, Urfalı hemşerilerimizle senede en az iki defa bir araya gelmek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmak başta olmak üzere birçok faaliyetimiz olacak. Federasyonumuzu hem İstanbul hem de Urfa'da düzenleyeceğimiz programlarla kamuoyuna tanıtacağız” diye konuştu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum