Akbayır Mahallesine yeni park kazandırıldı;

Akbayır Mahallesine yeni park kazandırıldı

Karaköprü Belediyesi ilçedeki yeşil alan sayısını artırmak için yeni parklar kazandırırken, Akbayır Mahallesinde 2500 metrekare alanda yapılan parkın yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu....

Şanlıurfa’nın yeşil alan oranı en yüksek olan ilçesi Karaköprü’de yeni yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalar sürüyor. Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni parklar kazandırılırken, özellikle vatandaşların talepleri de göz önünde tutularak ihtiyaç olan yerlerde yeşil alan çalışması gerçekleştiriliyor.

Akbayır Mahallesinde vatandaşların Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’den talebi üzerine kısa sürede yeni bir park yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Basın Sitesi karşısında 2500 metrekare alan üzerinde yapılan parkta çimlendirme, ağaçlandırma, çocuk oyun grubu montajı ve park mobilyası yerleştirme işlemleri yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni park Akbayır Mahallesindeki vatandaşların hizmetine sunuldu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, parkların şehirde önemli dinlenme ve nefes alma alanları olduğuna dikkat çekerek şu cümleleri kurdu: “Biz Karaköprü Belediyesi olarak her sene yeşil alan kazandırma hedefimizin üzerine koyarak ilerliyoruz. Geçen yıl 150 bin metrekare alan üzerinde tam 24 adet yeni parkı ilçemize kazandırdık ki bu bizim hedeflediğimizin de üzerinde bir oran oldu. Bu sene de 100 bin metrekare alanda 20 yeni park kazandırma hedefimiz var ancak ben inanıyorum ki park ve bahçeler ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla bu hedefimizin de üzerine çıkacağız ve ilçemizde yeşil alan oranını bu yıl da katlayacağız.

Akbayır Mahallemizdeki yeni parkımızı o bölgedeki vatandaşlarımız bizden talep etmişlerdi. Biz de hemen harekete geçtik ve kısa sürede parkın yapımını gerçekleştirdik. Parkımız vatandaşlarımıza, mahallemize hayırlı olsun”.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum