Haliliye’de yol çalışmaları merkez ve kırsal mahallelerde sürüyor;

Haliliye’de yol çalışmaları merkez ve kırsal mahallelerde sürüyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yol çalışması, stabilize ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla devam ediyor....

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelindeki asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, stabilize ve kilitli beton parke döşeme çalışmasıyla yolları konforlu hale getiriyor. Bu kapsamda; Devteyşti ve Konuklu Mahallesinde yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yenileyen ekipler, kısa sürede tamamladıkları yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Kısas Mahallesi ve Gürpınar Mahallesi Küme Evler Mezrasında stabilize yol çalışmasıyla konforlu hale gelen yollar ise mahalle sakinlerinden tam not aldı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum