CHP Şanlıurfa İl Başkanı Budak mazbatasını aldı;

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Budak mazbatasını aldı

CHP Şanlıurfa İl Başkanı seçilen Ahmet Budak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Haliliye 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nda mazbatasını alarak göreve başladı....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde İl Olağanüstü Kongresi’ne gitti. Kongrede İl Başkanı seçilen Ahmet ve Budak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün 1. Haliliye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nda mazbatalarını alarak göreve başladı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığının İl Olağanüstü Kongresi 14 Ocak tarihinde GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılmıştı.

Mazbatasını alan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“14.01. 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığının İl Olağanüstü Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremize İl delegelerimiz ve Partililerimiz büyük ilgi gösterdiler. Kongremizde Şahsıma ve Yönetim Kuruluna destek veren delegelerimize teşekkür ederim. Önümüzde çok önemli bir Genel seçim var. Bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarımıza başlıyoruz. Şanlıurfa’mızda ekonomi başta olmak üzere yaşanan birçok problemler var. Bu sorun ve problemleri yerinde tespit edip çözüme kavuşması için Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde Partimizin Başarısı için Genel Merkezimizle, CHP Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlıkla, Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarımla, İlçe Başkanlarımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla ve Partililerimizle birlikte, ele verip, gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz”.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum