Şanlıurfalı itfaiye erleri arama kurtarma çalışmaları için Adıyaman'da;

Şanlıurfalı itfaiye erleri arama kurtarma çalışmaları için Adıyaman'da

Arama ve kurtarma çalışmaları tamamlanan Şanlıurfa’da görev yapan 20 kişilik itfaiye ekibi Adıyaman’daki çalışmalara katılmak üzere komşu ile gitti....

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren arama ve kurtarma faaliyetlerinin isimsiz kahramanları olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri komşu il Adıyaman’a hareket etti.

 

170 vatandaşın hayatını kaybettiği depremde durmadan yorulmadan 24 saat görev yapan Şanlıurfalı itfaiye ekipleri yeni canlar kurtarmak için komşu il Adıyaman’a gitti.

 

Arama ve kurtarma çalışmalarının tamamlandığı Şanlıurfa’da dinlenmeye bile ihtiyaç duymayan vefakar, cefakar itfaiye ekipleri bir saniye bile durmadan Adıyaman’a geçti.

 

Adıyaman’daki enkaz alanında çalışmalara katılmak üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığındaki 20 itfaiye eri 3 araçla deprem bölgesine geçerek burada sürdürülen arama ve kurtarma çalışmalarına katıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Asoğlu, ‘’Şanlıurfa’daki arama ve kurtarma çalışmalarımızı tamamladık. 20 personel ve 3 araçla komşu ilimiz Adıyaman’da arama kurtarma çalışmalarına katılacağız’’ şeklinde konuştu.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum