Geyve Belediyesinden Karaköprü’deki depremzedelere destek;

Geyve Belediyesinden Karaköprü’deki depremzedelere destek

Sakarya'nın Geyve İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileğinde bulundu....

KARAKÖPRÜ -Sakarya'nın Geyve İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Deprem sonrası ihtiyaç sahipleri için Karaköprü'ye yardım malzemesi gönderen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya beraberindeki heyetle birlikte Baydilli'yi ilçede kurulan deprem koordinasyon merkezinde ziyaret edip ilçedeki deprem sonrası durumla ilgili bilgi aldı.

Ziyarette bir açıklama yapan Baydilli, ziyaretleri ve desteklerinden dolayı Geyve Belediye Başkanı Kaya'ya teşekkür ederken, bölgeye deprem sonrası ilk yardım malzemesi gönderen belediyelerden birinin Geyve Belediyesi olduğunu belirtti.

Başkan Baydilli, "Geyve Belediye Başkanımıza değerli ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bölge olarak çok büyük bir felaketten geçtik ve yaralarımızı hızlıca sarmak, vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çaba gösteriyoruz. Murat Başkanımız ve Geyve halkı seferber olup depremzede vatandaşlarımız yardım malzemesi gönderdiler. Bugün de kendileri ve heyeti bizi ziyaret edip onurlandırdılar. Kendilerine tüm destekleri, iyi dilekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise yüzyılın felaketi olan ciddi bir deprem meydana geldiğine dikkat çekerek 1999 depremini atlatan Sakarya ve Geyve halkının buradaki vatandaşlar için seferber olduğunu dile getirdi.

Başkan Kaya, "Biz Geyve Belediyesi olarak personelimiz ve vatandaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince bölgedeki depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için katkıda bulunmaya çalıştık.

Bugün de Metin Baydilli kardeşimizi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnsallah bu felaketi tüm Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı vatandaşlarımızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Metin Başkanımıza ve personeline kolaylıklar diliyorum" dedi.

Baydilli ve Geyve Belediye Başkanı Kaya, deprem sonrası yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

 

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum