Gönüllü berberler çadır kentlerde depremzedeleri tıraş etti;

Gönüllü berberler çadır kentlerde depremzedeleri tıraş etti

Siverek Belediyesi, asrın felaketinin yaşandığı bölgede hayatın normalleşmesi için çalışmalarına devam ediyor. İlçedeki gönüllü berberler depremzedeleri tıraş etti....

Kahramanmaraşlı depremlerden etkilenen illerin başında gelen Adıyaman ve Siverek'te hayatın normalleşmesi amacıyla çalışmalara devam ediliyor.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatıyla büyük yıkımın yaşandığı Adıyaman'daki vatandaşların taleplerinin karşılanması amacıyla ihtiyaç malzemelerinin temini sürüyor.

Özellikle temizlik ve hijyen konusundaki talepler üzerine Siverek Belediyesi'nce ilçede faaliyet gösteren gönüllü berberler çadır kentlere götürüldü.

Gönüllü berberlerce yaşamın normalleştirilmesi çalışmaları kapsamında çocuk ve yaşlıların saç bakımları yapıldı.

Depremden etkilenen Adıyaman ve diğer illerden gelen talepleri karşılamaya devam ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ekiplerin çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Çakmak, "Tabi hayat devam ediyor ve vatandaşlarımızın Adıyamanlı hemşerilerimizin de hayatına bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Bu konuda en önemli noktalardan birisi temizlik ve hijyen konusudur. Tabi çadırlarda kalan vatandaşlarımızın konudaki hassasiyetlerini ve taleplerini gidermemiz gerekiyor. Özellikle yaşlılarımız ve çocuklarımızın berber ihtiyaçları konusunda ciddi sıkıntı olabileceğini düşündük. Ekibimizle hemen bunun istişaresini yaptıktan sonra gönüllü berber arkadaşımızla yola çıktık. Biz elimizden ne geliyorsa Adıyamanlı ve diğer illerimizde bundan tüm vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinizdeyiz" ifadesini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum