Şanlıurfa’da alternatif okullar hazır hale getiriliyor;

Şanlıurfa’da alternatif okullar hazır hale getiriliyor

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından orta ve ağır hasarlı olarak belirlenen okulların yerine eğitimin aksamaması için alternatif okullar açacak....

ŞANLIURFA –Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde okullarda nasibini almıştı. Deprem bölgesinde eğitim öğretime verilen arada hasarlı okulların tespiti ve alternatif olarak olabilecek eğitim alanları için çalışmalar sürdürülüyor.

Depremin etkilediği Şanlıurfa’da da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından orta ve ağır hasarlı olarak tespit edilen okullara alternatif olarak yapımı tamamlanan Karaköprü Selahaddin Eyyübi Ortaokulu’nu hazır hale getiriliyor.

Müdürlüğün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından orta ve ağır hasarlı olarak belirlenen okullarımıza alternatif olarak yapımı yeni tamamlanan Karaköprü Selahaddin Eyyübi Ortaokulu’muz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin deprem sonrası yeni eğitim ve öğretim dönemine güvenle başlayabilmesi için hazır hale getiriliyor. Bir memleketin gençliğine verilen eğitim tarzı o memleketin kaderini önceden görmeye yardım eder”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum