Başkan Sağlam: Kapaklı Pasajı esnafı mağdur edilmemelidir;

Başkan Sağlam: Kapaklı Pasajı esnafı mağdur edilmemelidir

Şanlıurfa Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Necmeddin Sağlam, kentin marka değeri olan ve deprem sonrası mühürlenen Kapaklı Pasajı’nın detaylı şekilde yapılacak hasar tespit çalışmaları sonrası hasarsız çıkmasını temenni ettiklerini belirterek, “Hasarlı çıkması durumunda pasajın Şanlıurfa ekonomisine sunmuş olduğu katkı göz önünde bulundurularak, ivedi bir şekilde alternatif çözüm bulunmalıdır” dedi....

Şanlıurfa’nın en işlek mekanlarından biri olan Kapaklı Pasajı da depremde hasar gördü. Bazı dükkanlarda hasarın ciddi boyutlarda olduğu öğrenilirken, pasaj geçtiğimiz gün zabıta ekiplerince mühürlendi.

Şanlıurfa Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Necmeddin Sağlam, Kapaklı Pasajı’nın mühürlenmesine  ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sağlam, Kapaklı Pasajı’nın kent için maddi, manevi ve kültürel değeri çok önem arz eden bir değere sahip olduğunu belirtti.

Kapaklı Pasajı esnafının mağdur edilmemesi gerektiğini ve ivedi bir şekilde alternatif çözümler üretimesi gerektiğini belirten Sağlam, şunları kaydetti:

“Detaylı bir şekilde yapılacak hasar tespit çalışmalarında Kapaklı Pasajımızın hasarsız çıkması temennimizdir. Ancak hasarlı çıkması durumunda pasajın Şanlıurfa ekonomisine  sunmuş olduğu katkı gözönünde bulundurularak, ivedi bir şekilde alternatif çözüm bulunmalıdır. Aralarında üyelerimizin de bulunduğu esnafımızın, depreme dayanıklı, modern, sosyal donatıların olduğu yeni bir ticaret merkezine kavuşturulması gerektiği kanısındayız. “

SAĞLAM: KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Sağlam, esnafın maddi ve manevi destekçisi olacaklarını ifade ederek, Bu süreçte odamıza kayıtlı ‘Cep telefonu satıcıları ve elektronik malzemeleri satıcıları’ ile birlikte tüm Kapaklı Pasajı esnafının maddi-manevi her konuda destekçisi olduğumuzun bilinmesini isteriz. Şanlıurfa Elektrik ve Elektronikçiler Odası olarak, Kapaklı Pasajının sıradan bir pasaj olmadığını ve Şanlıurfa için bir marka değeri taşıdığını bir kez daha hatırlatır, konunun en başından mağduriyet giderilinceye kadar konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna duyururuz. “ diye konuştu.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum