Salih Ekinci esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti;

Salih Ekinci esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, deprem felaketi sonrası hayatın normale döndüğü ilçede esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti....

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük depremin ardından yaralar sarılmaya başlanırken Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de ilçedeki vatandaş ve esnafa geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde Kale Mahallesi Gönüllü Sokak ve Ceylanpınar Caddesindeki iş yerlerini tek tek gezen Ekinci, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Esnaftan herhangi bir eksikleri veya maddi kayıpları olup olmadığıyla ilgili bilgi alan Ekinci, deprem sonrası yapılarda gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları ve yapılan yardımlarla ilgili bilgi verdi.

Asrın felaketi olarak isimlendirilen iki büyük deprem sonrası maalesef çok fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiğini belirten Ekinci, “İlk günden itibaren devlet-millet birlikteliğiyle ihtiyaçların giderilmesi adına güzel işlere imza atıldı ve bundan sonra da şüphesiz ki depremde zarar gören vatandaşlarımız yalnız bırakılmayacak” dedi.

Ekinci, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum