Akşener Millet İttifakına geri döndü!;

Akşener Millet İttifakına geri döndü!

Son dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için yaptığı yeni öneri Ankara gündemini hareketlendirdi. Söz konusu öneriye CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da sıcak baktığı öğrenildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Millet İttifakının yapacağı toplantı saati ertelenirken, gözler bugünkü kritik toplantıya çevrildi. Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı....

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından gözlerin çevrildiği Millet İttifakı'nda bugün yeni gelişmeler yaşandı. ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Akşener ile görüşürken; iki isme yetkili cumhurbaşkanlığı yardımcılığı önerisinde bulunulduğu açıklandı. Söz konusu teklif CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na iletilirken, Kılıçdaroğlu'nun da bu öneriye sıcak baktığı iddia edildi.

AKŞENER MASAYA GERİ DÖNÜYOR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu şu açıklamayı yaptı:

"Az önce sayın genel başkanımızla Kılıçdaroğlu bir görşme gerçekleştirdi. Şu an itibarıyla Akşener birazdan Saadet Partisi'nde gerçekleşecek Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı. Milletimize hayırlı olsun."


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum