Seyrantepe Mahallesinde su deposunun inşaatı sürüyor;

Seyrantepe Mahallesinde su deposunun inşaatı sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesinde yapımına başlanılan 20 bin ton su kapasiteli deposunun inşaat çalışmaları devam ediyor. Su deposunun inşaat alanında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentin değişime devam edeceğini söyledi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe Mahallesinde başlattığı su deposunun inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan inşaat çalışması her geçen gün hızla yükselmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve 20 ton kapasiteli içme suyu deposu, Seyrantepe, Mehmetçik ve gelecekte kurulacak olan Aşık-Öğütçü mahallelerinin içme suyu ihtiyacı bu depodan karşılanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden inşaat alanında incelemelerde bulunarak teknik ekipten yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Seyrantepe Mahallesinde 20 bin ton kapasiteli su deposu inşaat çalışmasının en kısa sürede tamamlayacaklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Aşık-Öğütçü’de konutlar yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etapta 5 bin konut için alt yapı çalışmamızı başlatmıştık. Aşık-Öğütçü çok önemli bir yer. Bir yandan Aşık-Öğütçü kentsel dönüşümün konut kaynağı olurken bir yandan da ucuz konut yeri olacaktır. Bunun için de alt yapı çalışmalarımızı başlattık. Yol çalışmaları, SUŞKİ’nin alt yapı çalışmaları başladı. Aşık-Öğütçü, Mehmetçik ve Seyrantepe Mahallesine su verecek olan deponun inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşaatımızı en kısa sürede tamamlayacağız. İnşaatın belirlenen tarihten önce de tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. İnşaat çalışmaları devem eden depo 20 bin ton su kapasiteli ve buradan Seyrantepe ve Mehmetçik rahatlayacak hem de Aşık-Öğütçü’ye yapacağımız konutların suyunu buradan sağlamış olacağız. Depremle birlikte kentsel dönüşüm çok öne çıktı. Kentsel dönüşümü tek başına yapmak çok mümkün değil, kentsel dönüşüm yaparken yeni konutlar üretmemiz gerekiyor. İnsanları yeni konutlara taşımamız gerekiyor. Bu nedenle bir yandan yeni konutlar yaparken bir yandan da kentsel dönüşüm yapılacak alanlarda sözleşmelerimiz, anlaşmalarımız devam etmektedir. Kısacası Şanlıurfa İnşallah hızla değişmeye devam edecektir’’ dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesinde başlatılan su deposu inşaatı en kısa sürede tamamlanacak.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum