Kılıçdaroğlu: Bugün veda etmek için buradayım;

Kılıçdaroğlu: Bugün veda etmek için buradayım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olması sonrası partisinin grup toplantısına başkanlık etti. Kılıçdaroğlu, partisinin kürsüsüne veda ettiğini belirterek,” Tüm yaşanmışlıkları arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek kolay olmuyor” dedi....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adayı ilan edilmesi sonrası parti lideri Kılıçdaroğlu ilk grup toplantısını yaptı.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, partisinin kürsüsüne veda edeceğini açıkladı. 

KILIÇDAROĞLU: BU KÜRSÜYE VEDA ETMEK KOLAY OLMUYOR

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bu coğrafyanın neresinde yaşıyorsanız, huzur içinde yaşamanızı isterim. Ülkeden bereketin fışkırmasını, dostluğun kadim olmasını isterim. Tanımasak bile birbirimize yürekten selam vermenizi isterim. Yeni bir başlangıç için bulunan tüm sıkıntıları aşalım istiyorum. O görkemli, güzel Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bugün çok kısa bir konuşma yapacağım. Bu kürsüye veda etmek için buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıkları arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek kolay olmuyor. Bu kürsü benim evim, sizler de benim yol arkadaşlarımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum. Hoşgeldiniz. Bizim her şeyimiz var; kalbimiz, yüreğimiz var. Bu kürsü yıllarca mazlumların acı feryatlarının duyulduğu kürsüdür.”

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum