Baydilli, toplumun önemli yapı taşı olan kadınların gününü tebrik etti;

Baydilli, toplumun önemli yapı taşı olan kadınların gününü tebrik etti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak fedakârlık ve nezaketleriyle toplumun önemli yapı taşı olan tüm kadınların gününü tebrik etti....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında nesilleri büyüten, yetiştiren kadınların yaşamın her alanında önemli roller üstlendiğine ve topluma değer kattığına değindi.

Başkan Baydilli şu cümleleri kullandı:

“Dini, milli ve kültürel olarak kadının değeri her zaman yüksektedir. Kadınlarımız, annelerimiz ve kızlarımız fedakârlıklarıyla, nezaketleriyle toplumumuzun temel yapı taşlarıdır. Her ne durumda olursa olsun kadınlar her zaman ön planda olmuş gerektiğinde cepheye mermi taşıyıp savaşmış, gerektiğinde afetlerde can kurtarmış, gerektiğinde ise gelecek nesilleri yetiştiren anneler ve öğretmenler olmuşlardır.

Toplumsal yaşamın temeli aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz ki kadınlardır, eli öpülesi annelerdir. Kadınlarına değer veren toplumların her zaman yükseleceğine, gelişeceğine inanıyorum. Biz de Karaköprü Belediyesi olarak açtığımız kurslar ve verdiğimiz eğitimlerle kadınların meslek öğrenip aile bütçelerine katkı sunmalarına ve sosyal yaşama katılımlarına bir nebze katkı sağlamaya çalışıyoruz.

 Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ buyurarak kadınların, annelerin manen değerini de ortaya koymuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin asli görevidir. Kadınlara yönelik şiddete, ayrımcılığa asla taviz vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kadınlarımızın her zaman destekçisi olduğumuzu ifade ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.’’

BİHA

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum