Başkan Beyazgül’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı;

Başkan Beyazgül’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm kadınların gününü tebrik etti. Başkan Beyazgül, güçlü aile ve toplumun temelinin kadınların gücünden geldiğini işaret etti....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

 “Toplumun temel yapı taşı olan ailede en temel rolü kadınlarımızın üstlendiği rol su götürmez bir gerçektir. Bir milletin tüm değerleriyle ayakta durmasında geçmişten günümüze kadınların yeri çok önemlidir. Gerek inancımız gerekse kültürümüz kadına en yüksek değeri vermiş ve her zaman kadına karşı saygıyı ve sevgiyi öğütlemiştir. Peygamber Efendimizin; ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ Hadis-i Şerif’inden anlaşılacağı üzere; kadınların yüce dinimiz İslam’da da yeri son derece ulvi bir konumdadır.

Kadınlarımızın kültürümüzün bir mihenk taşı olduğu bilinci, arkamızdan okunan her bir duada kadınlarımızın emeği vardır düşüncesiyle sadece bir gün değil her gün kadınlara verilen önemin bilincinde olmalı ve davranışlarımızı bu yönde şekillendirmeliyiz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum’ prensibini rehber edinerek, geleceğin inşasına hep birlikte omuz vereceğiz. Sayısını her geçen gün daha da artırdığımız kadın destek merkezlerimizle kadınlarımızın gücünü inşallah artırmaya çalışarak kadınlarımızın geleceğe umutla bakmalarını temin edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve on bir ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Allah ülkemize böylesi felaketleri tekrar yaşatmasın inşallah”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum