Eyyübiye’de doğal gaz ulaştırılan mahalleler yenileniyor;

Eyyübiye’de doğal gaz ulaştırılan mahalleler yenileniyor

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’de, doğal gaz şebeke çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Aynı anda dört mahallede devam eden çalışmalar, mahalle sakinlerince memnuniyetle karşılanıyor....

Eyyübiye Belediye tarafından doğal gaz ulaştırılan Ruha, Eyüpkent, Akabe ve Süleymanşah Mahallelerinde bozulan yol ve sokaklar, fen işleri müdürlüğü tarafından yeniden düzenleniyor.

Toplam 100 bin metrekare kilitli parke yenilemesi yapılacak sokaklarda 20 bin metrekarelik kısım tamamlandı. Havanın da oldukça elverişli olduğu bir dönemde başlayan yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamak için durmak bilmeyen ekipler, doğalgaz hattı çekilen ve test çalışmaları tamamlanan sokakların kilitli parkelerini döşemeye devam ediyor.

Doğal gaz ulaştırılmasıyla temiz bir havaya ve konforlu ısınma imkânına kavuşan Ruha, Eyüpkent, Akabe ve Süleymanşah Mahallesi sakinleri, Başkan Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederken, yenileme çalışması yapan işçilere de destek oluyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum