Haliliye'ye bir eser daha! Bir çok hizmet bir arada...;

Haliliye'ye bir eser daha! Bir çok hizmet bir arada...

Haliliye Belediyesi tarafından içerisinde semt pazarı, otopark, yeşil alan, muhtarlık vb. bir çok hizmetin sunulacağı Sancaktar Mahallesi'ndeki kompleksin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Mehmet Canpolat, yeni kompleks müjdesi de verdi....

HALİLİYE- Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi bugün yeni bir kompleks açılışına ev sahipliği yaptı. 

Haliliye Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan ve içerisinde kapalı semt pazarı, otopark, çok amaçlı salon, muhtar evi, zabıta amirliği ve park alanının yer aldığı kompleks törenle hizmete açıldı.

Bugünki açılış törenine ev sahibi Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın yanısıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen, kurum müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


BAŞKAN CANPOLAT: DERDİNİZE DERMAN OLMAYA GELDİK

Mehter takımı, halk oyunları gösterisinin ardından protokol konuşmaları yapıldı. Başkan Canpolat yeni kompleks müjdesi de vererek "Karşıyaka’ya söz verdik yerine getirdik bunlar seçim öncesi bizim sözlerimizdi, Sancaktar’a söz verdik yerine getirdik, Ahmet Yesevi’ye söz verdik birkaç aya kalmaz oranın da açılışını yapacağız, kültür merkezine söz verdik bir aya kalmaz oranın açılışını yapacağız. Zor işlerin adamıyız, kolay iş kendiliğinden olur biz zor işleri çözmeye geldik. Kangrenleşmiş konuları çözmeye geldik, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya geldik" dedi.

Konuşmaların ardından kompleks kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

Böylece Haliliye'de hizmete sunulan kompleks sayısı 2 oldu. Bir diğer kompleks de Karşıyaka Mahallesi'nde bulunuyor. 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum