Urfa kardeş il Adıyaman'da sosyal market açıyor;

Urfa kardeş il Adıyaman'da sosyal market açıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kendi yaralarını sarmaya çalışan Şanlıurfa, kardeş il dediği ve ilk günden yardım elini esirgemediği Adıyaman'a şimdi de "Sosyal Market" kuruyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan "Kendi yaralarımızı sararken komşu vilayetimizi unutmuyoruz" dedi....

ADIYAMAN- Şanlıurfa, Adıyaman'a sosyal market kuruyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan peş peşe depremlerde Şanlıurfa da ağır yara aldı. Binaların yıkıldığı, can kayıpları yaşanan kentte yaralar hızla sarılırken komşu kent Adıyaman hiç unutulmadı. İlk günden itibaren Şanlıurfa'dan Adıyaman'a yardım elleri uzatıldı. Uzatılmaya da devam ediyor.

Bunun bir örneği bugün yaşandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kardeş il dediği Adıyaman'a gitti. Vali Ayhan Adıyaman'da bir çadırı sosyal markete dönüştürdüklerini belirterek "Asrın felaketini en ağır yaşayan Adıyaman’da, kardeşlerimize destek olmak amacıyla Valiliğimiz koordinesinde Şanlıurfa olarak açacağımız Sosyal Market’te Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte incelemelerde bulunduk. Kendi yaralarımızı sararken komşu vilayetimizi unutmuyoruz" dedi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum