Millet İttifakı'nın 3 lideri Şanlıurfa'da! "Kimse umutsuz hissetmesin!";

Millet İttifakı'nın 3 lideri Şanlıurfa'da! "Kimse umutsuz hissetmesin!"

Beraberinde Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu ile birlikte selin vurduğu Şanlıurfa'ya gelerek açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu "Alt geçit yapmışlar. Bir pompayı getirmek için saatlerdir beklenir mi? Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Tamamını çözeceğiz. Kimse umutsuz hissetmesin" dedi....

ŞANLIURFA- Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'ya geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan liderler daha sonra kameralar karşısında geçti. Bir açıklama yapan Kılıçdaoğlu "Şanlıurfa'da hiç kimse kendini yalnız hissetmesin. Biz buraya Millet İttifakı'nın genel başkanları olarak değil biz buraya aynı zamanda Mayıs ayında kurulacak olan hükümetin temsilcileri olarak da geldik" dedi.

Sel felaketiyle ilgili yapılan çalışmaları da eleştiren Kılıçdaoğlu "Alt geçit yapmışlar. Bir pompayı getirmek için saatlerdir beklenir mi? Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Tamamını çözeceğiz. Kim görevini yapıyorsa başımızın üstüne, kim görevini yapmıyorsa ona da güle güle demeliyiz. Hiçkimse kendisini umutsuz hissetmesin" diye konuştu.

Heyet, sel felaketinin bir diğer adresi olan Adıyaman'a da gidecek.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum