Karaköprü'de zabıta marketlerde fiyatları denetledi;

Karaköprü'de zabıta marketlerde fiyatları denetledi

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sel sonrası ilçedeki marketlerde fahiş fiyat uygulamalarına yönelik denetim gerçekleştirirken, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihleri de kontrol edildi....

Karaköprü Belediyesi'ne bağlı zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan işletmelerde denetimlerini sıklıkla sürdürüyor. Vatandaşların sağlığını korumak için ilçedeki market, kasap, manav ve fırın gibi işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri, sel felaketi sonrası özellikle içme sularında fahiş fiyat uygulamalarına karşı kasada fatura fiyatı ve satış fiyatı karşılaştırması yaptı.

Özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı zincir marketler üzerinde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol etti. Denetimler sırasında ürünlerin etiket fiyatlarını kontrol eden ekipler içme suyu konusunda stok yapılmaması konusunda da işletmeleri uyardı.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecekleri bildirildi.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum