Çengel ve Ekinci'den buğday pazarı esnafına ziyaret;

Çengel ve Ekinci'den buğday pazarı esnafına ziyaret

Viranşehir Kaymakamı Çengel ile Belediye Başkanı Ekinci yeni hasat sezonun başlaması vesilesiyle buğday pazarı esnafını ziyaret etti....

VİRANŞEHİR - Viranşehir’de Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeni hasat döneminde buğday pazarı esnafını ziyaret etti.

Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel, Viranşehir Zahirciler ve Borsa Derneği Başkanı Remzi Atan’dan yeni hasat dönemi hakkında bilgi aldı.

Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel, daha sonra buğday pazarındaki iş yerlerini gezerek yeni mahsul ürünleri inceledi, esnaflara yeni sezonun bereketli ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hububat kompleksi esnaflarını ziyaret ederek kendilerine yeni sezonun hayırlı olmasını dilediklerini kaydetti. Ekinci, “Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarımızla iç içe olmaya, onların ihtiyaçlarını, sorunlarını ve taleplerini dinleyip, isteklerini yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız ve kendilerinden gelen talepleri de dinleyerek yapılması gerekenleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Esnafımızın samimiyetleri, gülen yüzleri ve sıcak ilgileri bizleri bir hayli motive ediyor. Onlardan aldığımız bu pozitif enerji bizlere güç veriyor. Çalışmalarımızın odağında hep onlar oluyor ve olmaya da devam edecek… Yeni hasat sezonunun tüm çiftçilerimize ve esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum