Urfa eski vekili siyasetten çekildi! Desteklediği adayı açıkladı...;

Urfa eski vekili siyasetten çekildi! Desteklediği adayı açıkladı...

5 dönem milletvekilliği görevini yürüten AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili "Seydi amca" lakaplı Seyit Eyyüpoğlu siyasetten çekildiğini duyurdu ve torunu olan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Eyyüpoğlu'na desteğini açıkladı....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa siyasetinde bir dönem kapandı.

19,20,23,24 ve 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili görevini yürüten "Seydi amca" lakaplı AK Partili Seyit Eyyüpoğlu sağlık nedenlerini gerekçe göstererek aktif siyasetten çekildiğini duyurdu. Açıklamasında Şanlıurfalılara "Başımın tacı" diye seslenen Eyyüpoğlu desteklediği adayı da şu sözlerle ifade etti:

"Şahsımı bir dönem bağımsız ve toplamda beş dönem milletvekili olarak seçen siz değerli hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Elimden geldiği kadar hizmet siyaseti yaparak sizlerin emrinde olmaya çalıştım. Ancak sağlık durumum nedeniyle aktif siyasette olmayacağımı belirtmek isterim.

Yine ailemiz adına siz kıymetli hemşehrilerime canı gönülden hizmet edeceğine inandığım AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Eyyüpoğlu'nun siyasette devam etme noktasında kendisine desteğimin sonsuz olduğunu belirtir, saygılarımı sunarım. "

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum