Şanlıurfalı iş insanı CHP’den milletvekili aday adayı;

Şanlıurfalı iş insanı CHP’den milletvekili aday adayı

Şanlıurfalı iş insanı İbrahim Direk, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ’ın da aralarında bulunduğu bir grup kalabalığın katıldığı etkinlikte CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı....

Türkiye 14  Mayıs'ta yapılacak seçimlere hızla yaklaşırken, aday adaylığı başvuruları da hız kazandı.

Şanlıurfalı iş insanı İbrahim Direk de Viranşehir’de düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olduğunu açıkladı.

Etkinliği CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Direk, CHP’den milletvekilli aday adayı olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hak hukuk adalet yolunda yürüyüşünün zaferini 14 Mayıs’ta birlikte kutlayacağımızdan eminim. Başlıyoruz. Geliyor gelmekte olan, diyerek başlayacağımız bu kutlu yolda birleşe birleşe kazanacağız. Söz veriyoruz, çok çalışacağız, vazgeçmeyeceğiz ve kazanacağız. Bundan başka yolda yoktur.”

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere İl Başkanı Karadağ ve Direk tarafından rozet takıldı.

İBRAHİM DİREK KİMDİR?

1976 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dünyaya gelen İbrahim Direk ilk, orta ve lise tahsilini Viranşehir’de yaptı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulunu bitiren Direk, daha sonra Viranşehir’e dönerek ticaretle uğraşmaya başladı. Tarım, nakliyat, inşaat ve taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Direk, onlarca kişiye istihdam sağladı. 

 BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum