Eyyübiye eski belediye başkanı aday adayı oldu;

Eyyübiye eski belediye başkanı aday adayı oldu

Eyyübiye kurucu ve eski belediye başkanı Mehmet Ekinci "Aziz milletimizin her bir ferdinin temsil hakkına sahip çıkmak hedefiyle" diyerek AK Parti'den aday adayı olduğunu duyurdu....

ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa'dan aday adayı olan 334 adaydan biri de Eyyübiye kurucu ve eski belediye başkanı Mehmet Ekinci oldu. 

Ekinci, aday adaylığına dair yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli hemşehrilerim, Depremde ve selde yaşamını kaybetmiş tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, felaketzedelere sabırlar diliyorum. Ülkemizin ve ülkemiz insanının yaralarını sarabileceğine, çalışkanlığıyla gelecek nesillere enkaz miras bırakmayacağına dair inancım tamdır.

Hepinizin bildiği ve birçoğunuzun takip ettiği üzere 14 Mayıs’ta yapılacak bir genel seçim gündemimiz mevcuttur. Bu süreci sulh ve birliktelik içinde, akıl ve mantık sınırlarında yürütebilmemiz ve ülkemizin ilerlemesini sürdürmemiz tek hayalimdir. Ülkemizin sağduyulu her ferdinin de gayesinin bu olduğunu biliyor ve bu gerçeği her gün görüyorum. Seçimler ülkeler için kazanım elde etme yolunda önemli araçlardır. Bir vatandaşın kendisini ifade edişinin en kutsal ve sansürsüz aracıdır. İnşallah bu zor günlerde geçireceğimiz sağlıklı bir seçim ortamıyla bu kazanımlarımıza bir yenisini ekleyecek ve hem Gazi Meclis’imize vekillerimizi göndereceğiz, hem de devletimize bir baş; bir lider seçeceğiz. Siyasi partiler temsil güçleridir, temsil ettikleri müddetçe güçlülerdir.

"ADAY ADAYLIK BAŞVURUMU YAPTIM"

İlimdeki, bölgemdeki insanlar başta olmak üzere aziz milletimizin her bir ferdinin temsil hakkına sahip çıkmak, ülkemin ve mensubu olup Şanlıurfa Eyyübiye Kurucu Belediye Başkanlığı yaptığım Adalet ve Kalkınma Partisi’nin gelişmesine katkı sağlayabilmek düşüncesi ve hedefiyle 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde dikkate alınmak üzere Şanlıurfa’dan milletvekilliği aday adaylık başvurumu Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’ne yapmış bulunmaktayım. Allah’tan bu seçim sürecini huzur içinde geçirmemizi ve ülkemizin ilerlemesine hayırlı bir vesile kılmasını niyaz ediyorum. Aziz milletimin her bir ferdinin hür iradelerini sergileyebileceği, kendini özgürce ifade edebileceği bu seçim platformunun bizleri aydınlık gelecek hedeflerimize daha da yaklaştırmasını temenni ediyorum ve böyle olacağına dair sonsuz bir inanç duyuyorum."

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum