KGM'nin 102 personel alımında son başvuru bugün;

KGM'nin 102 personel alımında son başvuru bugün

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği 102 sözleşmeli personel alımında başvurular için bugün son gün....

Karayolları Genel Müdürlüğü, inşaat mühendisi, makine mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, jeofizik mühendisi, mimar, şehir plancısı, avukat, inşaat teknikeri ve diğer kadrolara alım yapılacağını mart ayı başında duyurmuştu. 14 Mart’ta başlayan başvuru süreci bugün sona eriyor.

Adaylar için 2022 yılı KPSS (B) grubunun ilgili puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranıyor.

Herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, söz konusu puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınarak ilan edilen unvanların adedi kadar asıl ve o kadar da yedek aday belirlenecek.

Asıl olarak kazanan adaylardan süresi içinde başvuru yapmayan, istenen belgeleri evrak teslim süresinde tamamlamayan, feragat eden veya aranan şartları taşımadığı tespit edilen adayların yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacak.

Başvurular “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden veya e-Devlet “Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” sayfası üzerinden yapılıyor. Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular müdürlüğün (https://www.kgm.gov.tr) internet sitesinde yayımlanacak.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum