Beyazgül Viranşehir’de vatandaşlarla iftar yaptı;

Beyazgül Viranşehir’de vatandaşlarla iftar yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, selden etkilenen Süleymaniye Mahallesi ile 13 ilçede 14 farklı noktada iftar çadırında Halil İbrahim bereketiyle yemek dağıtımını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayında her gün farklı bir ilçe ve farklı bir noktada vatandaşlarla bir araya gelip iftarını açıyor.

Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Viranşehir ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar programına katılan Başkan Beyazgül, burada vatandaşlarla yakından ilgilendi.

İftar programının ardından Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı programı kapsamında kısa süreler ezber yarışmasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 12 süreyi kısa zamanda ezberleyen öğrenciler ile çeşitli spor branşında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum