Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatında son durum;

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatında son durum

Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Faruk Günak, yapımı devam eden Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu....

ŞANLIURFA -Şanlıurfa'da 500 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 330 dönüm arazi üzerinde inşaat çalışmaları yüzlerce iş makinesi ve işçi ile devam eden Şanlıurfa Şehir Hastanesi, 2023 yılında tamamlanarak, hizmete girmesi öngörülüyor.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Faruk Günak, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Günak, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Destek Hizmetleri Başkanımız ile beraber ilimizde büyük bir sağlık ihtiyacını karşılayacak olan şehir hastanemizi yerinde inceleme imkânımız oldu. Betonarme çalışmalarının başladığını mutlulukla gördük İnşaat mühendisleri ve yetkililerle yaptığımız görüşmede bizzat yerinde de müşahede ederek yaklaşık olarak yüzde 22’lik bir kaba inşaatı var.

Hızlı bir çalışmayla devam ediyor. En kısa zamanda şehir hastanemiz halkımızın hizmetine sunulur. Şehir hastanesi hem Sağlık Bakanlığımızca, hem valiliğimiz, hem de İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inşaatı yakın olarak takip edilmektedir. Vatandaşlarımız adına bu yatırımların yakın takipçisiyiz. Bu yatırımları takip etmeye de devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum