AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti - EK;

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti - EK

Şanlıurfa’da AK Parti’de il başkanı olarak göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli istifa ettiği veya görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılan Abdurrahman Kırıkçı bugün istifa etti. Kırıkçı, milletvekili aday adayı oldu....

AK Parti  Şanlıurfa İl Başkanlığında istifa şoku yaşanıyor. 2021 yılında Bahattin Yıldız’ın yerine il başkanlığına gelen Abdurrahman Kırıkçı görevinden istifa etti.

Abdurrahman Kırıkçı, bugün istifa dilekçesi genel merkeze gönderdi.

Kırıkçı’nın göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli istifa ettiği veya görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılıyordu.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Abdurrahman Kırıkçı, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde aday adayı olduğu için istifa ettiğini duyurdu. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kırıkçı, şu ifadeleri kullandı:

"17 Şubat 2021 tarihinden itibaren Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in başkanlığında yürüttüğüm AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevimden 2023 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Aday Adaylığı sebebiyle vermiş olduğum 16/03/2023-21 tarih ve sayılı istifa dilekçemin kabulüyle ayrıldım.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, davamıza hizmet sürecinde, desteklerini eksik etmeyen ve emeği geçen tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, İlçe başkanlarıma, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurullarına, Mahalle Başkanlarıma, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyesi arkadaşlarıma, tüm değerli şehir erkanına ve çok değerli Şanlıurfalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, helallik diliyorum.

2023 Türkiye Yüzyılında 'Yeniden Güçlü ve Büyük Türkiye' için bir nefer olarak var gücümle Cumhurbaşkanımızın yanında ve onun yol arkadaşı olmaktan onur duyacağım. 'Durmak Yok Yola Devam'."

ABDURRAHMAN KIRIKÇI KİMDİR?

Abdurrahman Kırıkçı, 1971 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Hem sivil toplum alanında hem siyasi alanda görev ve aktiviteleri ile biliniyor. Yaklaşık 5 yıldır Suriye insani yardım platformunun koordinatör üyesi olarak çalışmalara katkı sundu. Bununla beraber Bölge Tabiat Varlıkları Koruma Kurul üyesi olarak da uzun bir süre görev yapan Kırıkçı, mühendislik ve ticari faaliyetlerine devam ediyor. Çevre mühendisi olan Kırıkçı'nın "çevre" ve "şehir" üzerine kapsamlı bir tez çalışması da bulunuyor. Evli ve dört çocuk babası olan Kırıkçı, orta derecede İngilizce, Arapça biliyor.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum