Viranşehir Meclisi Adıyaman ile kardeş kent olma kararı aldı;

Viranşehir Meclisi Adıyaman ile kardeş kent olma kararı aldı

Viranşehir Belediyesi'nin yapılan Nisan ayı olağan meclis toplantısında, Viranşehir ile Adıyaman’ın kardeş kent olarak ilan edilmesi oy çokluğu ile kabul edildi....

Viranşehir Belediyesi 2023 Yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Cuma Koyuncu başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis toplantı salonunda halka ve basına açık yapılan toplantıda, yapılan açılış konuşması, yoklama, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinden biri, boşalan 1. Meclis Başkanvekili'nin seçilmesiydi. Yapılan seçimde Meclis Başkanvekilliğine İrfan Şehmusoğlu getirilirken, bir yıl süreyle görev alacak üç daimi encümenliğe ise Cuma Koyuncu, Abdülkadir Genç ve Abdullah Bayram seçildi.

Daha sonra Belediye İmar Komisyon üyelerinin seçimi, Belediye Plan ve Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi, Boşalan İhtisas Komisyonlara üye seçilmesi ve Boşalan Tarihi Kentler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği üye seçimleri yapıldı.

Belediyenin 2022 yılına ait faaliyet raporunun okunup kabul edildiği toplantıda, oy çokluğu ile Viranşehir ile Adıyaman arasında kardeş kent ilişkisinin kurulması karara bağlandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum