Akçakale Belediyesi deforme olan yolları yeniliyor;

Akçakale Belediyesi deforme olan yolları yeniliyor

Akçakale Belediyesi doğalgaz ve içme suyu çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda revizyon çalışmalarını sürdürüyor. Gece mesaisinde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya, çalışmaların 3 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti....

Akçakale Belediyesi’nin kentte başlattığı doğalgaz ve içme suyu projesi kapsamında alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar deforme oldu. Belediye ekipleri tarafından söz konusu deforme yolların yenilenmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan revizyon çalışmaları kapsamında, sokak ve yollarda parke taşı döşenirken caddelerde de asfaltlama yapılıyor.

Gece mesaisindeki ekipleri ziyaret edip çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya, çalışmaların yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanacağını ifade ederek şunları söyledi: “Akçakale’nin alt yapısını bitirdik. İçme suyu ve doğalgazın döşemesi bitti. Sokakların iyileştirilmesi, caddelerin rehabilite edilmesi noktasında canla başla çalışıyoruz. Gece gündüz demeden sokaklardayız. Ekiplerimiz iş başında. İnşallah 2-3 ay içerisinde bütün bu hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götüreceğiz. Hayırlı olsun”.

Başkan Yalçınkaya çalışmaları inceleme sırasında çevredeki vatandaşların da talep ve önerilerini dinledi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum