İŞ ADAMI ÇAĞATAY OKTAY  AK PARTİ ADAYLIĞINDA HEM GAZİANTEP HEM DE ŞANLIURFA YA IŞIK OLDU;

İŞ ADAMI ÇAĞATAY OKTAY AK PARTİ ADAYLIĞINDA HEM GAZİANTEP HEM DE ŞANLIURFA YA IŞIK OLDU

Dış ticaret işiyle uğraşan İş adamı ÇAĞATAY OKTAY bugüne kadar yaşadığı zorlukların üstesinden gelip halkın yanında olacağını , hizmetine hız kesmeden devam edeceğini belirtti....

Gaziantep ' te dış ticaret işiyle uğraşan iş adamı  ÇAĞATAY OKTAY aslen Şanlıurfa'nın -  Birecik ilçesi doğumlu olan 45 yaşındaki  OKTAY bu yılda hem Gaziantep hem de

Şanlıurfa 'dan aday adayı koltuğuna oturdu.  2002 ' de  İstanbul üniversitesi siyasal  bilgiler  bölümün den mezun oldu . 5 kez kaymakamlık sınavını ve 3 kez idari hakimlik sınavını hakkıyla kazandı fakat yaşadığı olaydan  FETÖ nün  kendisine engel olduğunu söyledi .  Milletvekili aday adaylığını kazanmasa bile mücadelesine devam edeceğini belirtti. 

ÇAĞATAY OKTAY ; '' Daha önce siyasete hiç girmedim  ama bu sene bu milli bir seçimde  üzerimde sorumluluk olduğunu hissettim .  Bu normal bir seçim değil milli bir seçimdir . Bu ülke asla sahipsiz bırakılmayacaktır. Biz tek yürekte tek milletiz .  

 7' den 70 ' e  milli değerlerimizi koruyan bir aileyiz . Suruç - Halfeti - Birecik Bölgesinin de ve Gaziantep de baya bir oyumuz  var . Orada ki halkımızda da saygı gören ve sevilen bir aileyiz . 

Çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz .' diyerek sözlerini sonlandırdı .   


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum