Talip Geylan: Kamu çalışanlarına deprem tazminatı verilsin;

Talip Geylan: Kamu çalışanlarına deprem tazminatı verilsin

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 2 ay geçti. Bu sürede depremden etkilenen 11 ilde çalışmalar devam ederken, bölgede bulunan kamu çalışanları da görevlerini yürütmeye devam ediyor....

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 2 ay geçti. Bu sürede depremden etkilenen 11 ilde çalışmalar devam ederken, bölgede bulunan kamu çalışanları da görevlerini yürütmeye devam ediyor. Türkiye-Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Talip Geylan, deprem bölgesinde çalışan kamu çalışanlarının da unutulmaması için çağrıda bulundu.

AFET TAZMİNATI ÖDENMELİ, BARINMA İHTİYACI KARŞILANMALI

Bölgelerde bulunan kamu çalışanlarının 2 aylık sürede hem afetin yaralarının sarılması hem de hayatın normale dönebilmesi için çalışmalara devam ettiğine dikkat çeken Geylan, kamu çalışanlarının da depremzede olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye Kamu-Sen olarak diyoruz ki; Hem deprem bölgesinde özveriyle görev yapan kamu çalışanlarının sorunlarını gidermek hem de bölgeye gelecek olan memurlarımızı teşvik etmek amacıyla kamu çalışanlarına ‘Afet tazminatı’ ödenmeli ve özellikle de barınma ihtiyaçları öncelikli olarak karşılanmalıdır” dedi.

DÜZENLEME YAPILMASI ÇALIŞMA AZMİNİ BİR KAT DAHA ARTTIRACAKTIR

TBMM’nin çalışmalarına son vereceğini hatırlatan Geylan, “Seçim nedeniyle çalışmalara son verilmesinden önce deprem bölgesinde afet tazminatı ödenmesine yönelik bir düzenleme yapılması, yaraların sarılması noktasında kamu görevlilerimizin çalışma azmini bir kat daha artıracak, aynı zamanda da her türlü zorluğa rağmen görevlerini ifa eden meslektaşlarımızı takdir etmek anlamına gelecektir” ifadelerini kullandı.

BİHA 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum