Şanlıurfa’da istihdam için imzalar atıldı;

Şanlıurfa’da istihdam için imzalar atıldı

Şanlıurfa Valiliği, yeni istihdam alanları oluşturmak adına GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca ilde 16 milyon TL ile desteklenen 8 proje için protokol imzalandığını duyurdu....

Şanlıurfa’da, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından kentte 16 milyon TL ile desteklenen 8 proje için protokol imzalandı.

Şanlıurfa Valiliği’nde gerçekleştirilen törende, kentte iş imkanı sağlayacak projelerin protokolleri Vali Salih Ayhan ve ilgili firmaların yöneticilerinde imzalandı.

Çeşitli alanlarda hayata geçirilecek olan bu projelerin faaliyetlerinden 21 bin kişinin faydalanması ve proje kapsamında 400 kişiye de yeni istihdam alanları sağlanması bekleniyor.

Şanlıurfa Valiliği’nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Valimiz @valisalihayhan'ın öncülüğünde, GAP İdaresi koordinesinde destekleme protokolümüzü gerçekleştirdik. @TCSanayi GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca ilimizde 16 Milyon TL ile desteklenen 8 projeye ilişkin imzalar atıldı.

Çeşitli alanlarda hayata geçirilecek olan bu projelerin faaliyetlerinden 21.000 kişinin faydalanması ve bu projelerle 400 kişilik yeni istihdam alanlarının oluşturulması öngörülüyor. Hemşehrilerimize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun!".

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum